Feirfakse, Virdžinijoje, rugpjūčio 27, 2021

CGI laimėjo 5 metų 34,4 milijonų dolerių vertės kontraktą, pagal kurį sukurs API Gateway –taikomųjų programų sąsają, kuri apjungs duomenis iš įvairių šaltinių:  JAV Sveikatos ir žmogiškųjų paslaugų departamento Medicare ir Medicaid programų paslaugų centrų (CMS) ir centro šių programų integralumui (CPI). Tai pirmas tokio masto diegimas CMS tinklui, tad šis pažangus dalijimosi duomenimis sprendimas padės mūsų klientui – CPI – įgyvendinti savo misiją, mažinant sukčiavimo, piktnaudžiavimo atvejus ir atliekų kiekį Medicare ir Medicaid programose.

API Gateway diegimas padės CPI saugiau dalintis Medicare tiekėjų duomenimis, o taip pat naudoti visas duomenų valdymo ciklo galimybes gerinant organizacijos skaidrumą ir bendradarbiavimą tarp suinteresuotųjų šalių. Šis sprendimas leis sistemos vartotojams – teisėsaugos institucijoms, tikrintojams stebėti ir analizuoti informaciją realiu laiku bei įgyvendinti priemones mažinant piktnaudžiavimo ir sukčiavimo atvejus, atliekų kiekį. Naujas sprendimas pakeis ankstesnį, veikiantį “pay and chase” principu, o tai gali sutaupyti CMS ir mokesčių mokėtojams milijonus dolerių. 

„Įdiegę API Gateway mes įgyvendinsime duomenų dalinimąsi tarp Medicare ir valstybinės Medicaid programų, taip pat sumažinsime perteklinių patikrinimų skaičių ir kitas operacines išlaidas,“ –  sako Steve Sousa, CGI Federal vyr. konsultavimo paslaugų viceprezidentė. „Mes džiaugiamės galėdami sukurti šį sprendimą ir tokiu būdu tęsti mūsų ilgalaikį bendradarbiavimą su CMS. Didžiuojamės, kad taip pat prisidedame prie HHS/CMS API gyvavimo ciklo administravimo.“

Taip pat CGI neseniai pasirašė dvi kitas sutartis su CMS: 33 milijonų dolerių vertės sutartį Medicare Appeals System (MAS) palaikymui ir 100 milijonų dolerių vertės sutartį CMS Provider Enrollment, Chain and Ownership System (PECOS) 2.0 sistemos pertvarkymui ir modernizavimui.

Apie CGI Federal

CGI Federal Inc. yra CGI Inc. dukterinė įmonė, kuri bendradarbiauja su federalinėmis įstaigomis ir įgyvendina sprendimus reikalingus jų gynybos, žvalgybos, sveikatos priežiūros ir civilinėms misijoms.

1976 m. įkurta „CGI“ grupė yra viena iš didžiausių nepriklausomų informacinių technologijų ir verslo procesų paslaugų įmonių pasaulyje. Remdamiesi įžvalgomis ir sėkminga patirtimi mūsų 77 000 konsultantų ir profesionalų visame pasaulyje teikia visapusiškas paslaugas nuo strateginių IT ir verslo konsultacijų iki sistemų integravimo, valdomųjų IT ir verslo procesų paslaugų bei intelektinės nuosavybės sprendimų. Pasitelkdama pasaulinių kompetencijų tinklą CGI dirba klientų veiklos vietose ir padeda jiems skaitmeniškai transformuoti savo organizacijas bei didinti investicijų grąžą. Įmonių grupės 2020 metinės pajamos viršija 12,16 mlrd. Kanados dolerių, CGI akcijomis yra prekiaujama Toronto TSX (GIB.A) ir Niujorko NYSE (GIB) akcijų biržose. Daugiau informacijos cgi.com.

Šaltinis CGI Inc.

Daugiau informacijos:

Investuotojams
Maher Yaghi
Viceprezidentas ryšiams su investuotojais
maher.yaghi@cgi.com
+1 514-415-3651

Žiniasklaidai
Mercedes Marx
Viešųjų ryšių vadovė
mercedes.marx@cgifederal.com
+1 571-334-2344

Sekite mūsų naujienas