Feirfakse, Virdžinijoje, spalio 9, 2021

CGI Inc. paskelbė apie tai, kad CGI Federal Inc. įsigijo Array Holding Company, Inc. (ARRAY), lyderiaujančią skaitmeninių paslaugų įmonę, kuri teikia paslaugas JAV gynybos departamentui ir kitoms vyriausybinėms organizacijoms.

Šis susijungimas padės padidinti CGI Federal klientų portfelį ir leis prisidėti prie tokių strateginių klientų, kaip JAV oro ir kosmoso pajėgų vadovybės skaitmeninio modernizavimo ir DevOps plėtros. Įmonės pasirašė susitarimą 2021 m. liepos 16 d. ir užbaigė sandorį 2021 m. spalio 1 d.

Po ARRAY prisijungimo mūsų gretas papildys maždaug 275 aukštos kvalifikacijos profesionalų, o CGI sustiprins savo lyderiaujančias pozicijas, teikdama skaitmeninio modernizavimo paslaugas pagal augančius JAV viešojo sektoriaus klientų poreikius. Siūlydama federalinėms, valstijų ir vietos valdžios institucijoms didesnį paslaugų spektrą: įmonių taikomųjų programų modernizavimo, DevSecOps, debesų kompiuterijos, duomenų analizės ir kibernetinio saugumo paslaugas, –  CGI dar labiau sustiprins savo pozicijas šiame sektoriuje.  

„ARRAY labai prisideda prie JAV vyriausybinių organizacijų veiklos gerinimo. Šis sandoris yra CGI „Build and Buy“ strategijos dalis ir padeda CGI sustiprinti savo pozicijas viešajame sektoriuje,“– teigia CGI Federal prezidentė Stephanie Mango.

Apie CGI Federal

CGI Federal Inc. yra CGI Inc. dukterinė įmonė, kuri bendradarbiauja su federalinėmis įstaigomis ir įgyvendina sprendimus reikalingus jų gynybos, žvalgybos, sveikatos priežiūros ir civilinėms misijoms.

1976 m. įkurta „CGI“ grupė yra viena iš didžiausių nepriklausomų informacinių technologijų ir verslo procesų paslaugų įmonių pasaulyje. Remdamiesi įžvalgomis ir sėkminga patirtimi mūsų 77 000 konsultantų ir profesionalų visame pasaulyje teikia visapusiškas paslaugas nuo strateginių IT ir verslo konsultacijų iki sistemų integravimo, valdomųjų IT ir verslo procesų paslaugų bei intelektinės nuosavybės sprendimų. Pasitelkdama pasaulinių kompetencijų tinklą CGI dirba klientų veiklos vietose ir padeda jiems skaitmeniškai transformuoti savo organizacijas bei didinti investicijų grąžą. Įmonių grupės 2020 metinės pajamos viršija 12,16 mlrd. Kanados dolerių, CGI akcijomis yra prekiaujama Toronto TSX (GIB.A) ir Niujorko NYSE (GIB) akcijų biržose. Daugiau informacijos cgi.com.

Šaltinis CGI Inc.

Daugiau informacijos:

Investuotojams
Maher Yaghi
Viceprezidentas ryšiams su investuotojais
maher.yaghi@cgi.com
+1 514-415-3651

Žiniasklaidai
Mercedes Marx
Viešųjų ryšių vadovė
mercedes.marx@cgifederal.com
+1 571-334-2344

Susipažinkite su kitais pranešimais spaudai