Face recognition CGI

V CGI nám záleží na tom, aby se i experti dál rozvíjeli a byli spokojení. Věříme, že úspěch tkví v talentu, a proto investujeme do vzdělání, které našim profíkům pomáhá se zlepšovat a lépe reagovat na potřeby klientů.

Přidejte se k nám a společně dosáhneme vašich kariérních snů!

Proč se k nám přidat?

Jako jedna z předních globálních IT a konzultačních firem nabízíme služby po celém světě v různých odvětvích. Vyvíjíme a poskytujeme různá technologická řešení. Jsme tu, aby si každý našel, co ho baví, a rozvíjel svoji kariéru podle svých zájmů a cílů.

O nás

CGI patří od svého založení v roce 1976 mezi nejlepší poradenské společnosti v oblasti IT a podnikání. Naši specialisté poskytují komplexní, udržitelné IT a obchodní poradenské služby, jejichž pomocí mohou klienti digitálně transformovat organizace a urychlovat obchodní výsledky.

CGI CSEE (Czech Republic, Slovakia & Eastern Europe) působí v regionu od roku 1993 a zaměstnává přes 1000 IT specialistů. Zabývá se především systémovými integracemi pro oblast telekomunikací, energetiky, finančních služeb, kosmických technologií a veřejné správy.

Insights you can act on

Naše vize a hodnoty

Naším snem je vytvořit prostředí, v němž budeme rádi společně pracovat a v němž budeme jako vlastníci společnosti přispívat k jejímu budování tak, abychom na ni mohli být hrdí. To nás inspiruje v naší činnosti.

Naše vize určuje směr, jímž se my, společníci CGI, hodláme rozvíjet jako tým při pomoci našim klientům tam, kde se nacházejí. Usilujeme o naplnění cíle stát se globální prvotřídní společností, která je leaderem v poskytování komplexního obchodního a informačně technologického poradenství při zajišťování úspěchu pro klienty.

Partnerství a kvalitu považujeme jak za filosofii, tak i za způsob života. Neustále prohlubujeme své porozumění podnikání našich klientů a rozvíjíme a dodržujeme nejefektivnější řídící postupy.

Vice

Benefity

NĚKTERÉ Z BENEFITŮ, KTERÉ VÁM NABÍZÍME:

  • Růst a rozvoj: Nabízíme širokou škálu vzdělávacích programů – od odborných kurzů přes školení měkkých dovedností až po jazykovou výuku.
  • Spolumajitelem od prvního dne: U nás můžete investovat do akcií CGI, a my vaši investici zdvojnásobíme až do určité výše. Protože když rosteme společně, vyhráváme všichni.
  • Podíl na úspěchu firmy: Při splnění firemních cílů rozdělujeme část zisků mezi zaměstnance formou atraktivního ročního bonusu.
  • Volný čas podle vašich představ: Přispíváme na volnočasové aktivity (cafeterie), abyste si mohli užít své záliby naplno.
  • Sportujeme s vášní: CGI týmy se účastní významných sportovních akcí – běžeckých, cyklistických i lyžařských závodů. Zajišťujeme vám volný vstup a veškerou podporu, abyste mohli podat maximální výkon.
  • Aktivní životní styl: Pro ty, kteří chtějí sportovat pravidelně, nabízíme zapojení do programu Multisport.
  • Podporujeme flexibilní pracovní dobu.
Vybrané Sektory, služby a řešení v České republice 

 

Salesforce partner logo

SAP global partner

ISO certificate

Aktuálně otevřené pozice v CGI

Přidejte se k nám