Kultura vlastnictví je jedním z našich základních pilířů v CGI. Každý z nás má šanci podílet se na budoucnosti firmy a zapojit se do jejího dění. Společně se snažíme naplnit CGI sen:

„Vytváříme místo, kde nás práce těší a kde jako její vlastníci přispíváme k budování firmy,
na kterou můžeme být pyšní.“

Sdílejte společný úspěch!

Colleagues discussing business solutions

Více než 86 % z nás vlastní podíl v CGI, což ukazuje, jak důležitá je pro nás vzájemná podpora a úspěch našich klientů.

Nabízíme několik programů:

  • Akciový program – již od prvního dne se můžete zapojit do programu „Share purchase plan“, CGI vloženou částku dorovná a zhodnotí investici.
  • Bonusový program – naše práce je oceněna prostřednictvím „Profit Participation Plan“, který rozděluje část zisků CGI, dle dosažených cílů.
  • Referral program – doporučte úspěšného kandidáta na pozici v CGI, v rámci programu a získejte finanční odměnu.
  • "Lokální benefity: Nabízíme odborné vzdělávání, kurzy měkkých dovedností a jazykovou výuku. Podporujeme flexibilní pracovní dobu, Benefity jako Multisport, Cafeterii. Podporujeme sportovní aktivity s volným vstupem na vybrané běžecké, cyklistické či lyžařské závody, včetně péče během akcí."

Buďte součástí strategie!

corporate culture

 

Komunikujeme otevřeně a vzájemně se respektujeme. Proto se pravidelně setkáváme ať už individuálně, nebo v týmech.

  • Voice of our CGI Partners je každoroční příležitostí, jak ovlivnit směřování CGI. Každý z nás může sdílet svůj názor na témata jako poskytování služeb klientům, růstové strategie, firemní kulturu nebo pracovní prostředí. Tím společně utváříme strategický plán firmy a živo „t ve společnosti CGI.
  • Annual tour, je celosvětová akce, kterou zahajujeme fiskální rok. Je to skvělá příležitost setkat se s kolegy, diskutovat výsledcích, oslavit úspěchy a dozvědět se více o obchodních plánech na příští rok, a to jak globálně, tak lokálně. Součástí akce je také možnost zapojit se do diskuse s globálním vedením společnosti.