Úspěch v digitálním světě není jen o technologiích, ale i o lidech a firemní kultuře. V CGI naše firemní kultura podporuje přeměnu inovativních nápadů v reálnou hodnotu pro firmy i klienty.

Proměňte nápady v praktická řešení

V CGI máte prostor, podporu i zdroje svoje kreativní nápady zrealizovat.

Colleagues discussing business solutions
  • Inovační centra CGI  – inovační centra umožňují odborníkům a klientům společně navrhovat řešení, testovat prototypy a sdílet pokroky s týmem expertů.
  • Program inovací CGI – můžete navrhovat řešení od AI projektů po vylepšení dodavatelských řetězců. Nejlepší nápady získají finanční podporu a přístup k workshopům pro další rozvoj.

Jako expert budete klientům pomáhat transformovat jejich podnikání, ať už jde o nové systémy, produkty nebo regulace. V CGI získáte přístup k unikátním poznatkům a globální síti odborníků, kteří vám pomohou sdílet a využívat cenné informace.

person interacting with AI robot
  • CGI Voice of Our Clients: Každý rok lídři CGI diskutují s obchodními a IT manažery o trendech, které ovlivňují byznys. Tyto rozhovory nám přinášejí cenné poznatky a data o aktuálních prioritách, což nám pomáhá poskytovat hodnotný obsah a budovat silné vztahy s klienty.
  • Rady a zkušenosti našich expertů  – Ať už jste na začátku kariéry nebo zkušený profesionál, vaše názory jsou pro nás cenné. Ať už radíte klientům v oblasti AI nebo pomáháte s přechodem na čistou energii, CGI vám umožňuje sdílet své poznatky s kolegy a klienty. Podívejte se na nejnovější zkušenosti našich expertů.

Znalosti, na kterých můžete stavět

Naši odborníci pomáhají klientům růst v souladu s trendy.

Podívejte se, jak společně posouváme hranice.