Jako společnost poskytující profesionální služby, víme, že lidé jsou srdcem našeho businessu. Vážíme si našich kolegů, proto nám záleží na jejich zdraví, pohodě a osobním rozvoji.

Péče o zdraví a pohodu

Věříme, že spokojenost našich kolegů i klientů závisí na zdravé rovnováze mezi prací a osobním životem. Proto v CGI nabízíme širokou škálu programů, jak na lokální, tak globální úrovni, které tuto rovnováhu podporují.

Person with a backpack looking at the mountains
  •   Oxygen – CGI centrum pro zdraví a pohodu, které vede tým odborníků a stará se o to, aby zdraví a pohoda byly přirozenou součástí všeho, co děláme.
  •  CGI Partner Assistance Program – tento program nabízí našim zaměstnancům a jejich rodinám zdarma poradenství a podporu při řešení osobních i pracovních problémů.
  • CGI Partner resource group – skupina, která spojuje zaměstnance po celém světě se stejnými nebo podobnými zájmy a zkušenostmi, a pomáhá jim dosáhnout společných cílů.
  • Mental Health Ambassadors network – program, který nabízí vzájemnou podporu v oblasti duševního zdraví a podporuje otevřený přístup k tomuto tématu. Skupinu tvoří vyškolení dobrovolníci z celého světa. Více o našem závazku pro podporu duševního zdraví na pracovišti
  • CGI for Good  - digitální nástroj, který našim zaměstnancům  usnadňuje zapojení do místních i globálních dobrovolnických aktivit.

Neustálý přístup ke vzdělání

Rozvoj a vzdělávání jsou pro nás samozřejmostí. Je důležité být neustále v obraze, a to našim zaměstnancům pomáhá v karierním rozvoji.

access to education

 

  • Každodenní vzdělávání – nabízíme spoustu příležitostí – od zajímavých projektů a výzev po mentoring a pracovní rotace.
  • CGI Akademie – globální platforma pro budoucí lídry, která nabízí více než 58 000 materiálů v oblastech obchodu, technologií a leadershipu, pomáhá rozvíjet klíčové dovednosti pro dosažení vynikajících výsledků.
  • Leadership institut – nabízí školení pro budoucí vedoucí, zaměřené na rozvoj klíčových dovedností pro dosažení úspěchu.
  • Rozvoj a vzdělávání – v regionech máme týmy, které poskytují programy a zdroje s ohledem na místní možnosti a potřeby.

Pomáháme v kariérním rozvoji

Čerstvý absolvent, či zkušený profesionál, výběr správného pracovního místa je klíčové rozhodnutí. V CGI nabízíme programy, které využijí talent a umožní aktivně se podílet na vytváření skvělého pracovního prostředí.

career development

 

  • Profesní růst a kariérní rozvoj – věříme v profesní rozvoj je týmovou práci. Společně s manažery vytvoříte plán pro růst a dosažení kariérních cílů.
  • Spokojenost zaměstnanců – spokojenost je klíčem k růstu, takže neustále hledáme způsoby, jak splnit očekávání

951k
Hodin jsme strávili vzděláváním za 1 rok celosvětově
29k
Obsahu pro vzdělávání
Hlavní témata
AI pro kybernetickou bezpečnost, ekologická IT řešení, agilní metodiky, podpora rovnosti a diverzity

Zavázali jsme se k rovnosti, rozmanitosti a začleňování.

Naše hodnoty a kultura jsou postaveny na respektu a pocitu sounáležitosti. Rozmanitost nás inspiruje a přináší skvělé výsledky, zatímco začleňování nás naplňuje hrdostí a angažovaností. Podporujeme inkluzivní vedení, zaměstnanecké skupiny a vzdělávací projekty, abychom vítali a podporovali různorodé myšlení. Chceme dát příležitost všem, aby se připojili k CGI a společně rostli.

Více o diverzitě v České republice.

pride flags