Valdykite savo klientus, žmones, turtą ir dar daugiau

Sumažinkite kompleksiškumą, išlaidas ir riziką. Planuokite, valdykite ir optimizuokite svarbiausio turto prieinamumą, paslaugų teikimą ir darbuotojų produktyvumą naudodami IFS Cloud. Viename produkte suderinkite gilią pramonės ir funkcijų patirtį su išmaniosiomis ir autonominėmis galimybėmis.

Sujunkite įmonės išteklių planavimą, žmogiškojo kapitalo valdymą, turto valdymą ir dar daugiau. Naudokitės susietais duomenimis ir automatizuotomis darbo eigomis, kad greičiau galėtumėte imtis norimų veiksmų.

Sukurkite judrų verslą naudodami sudėtinę aplinką

Unikalus IFS sudėtinis sprendimas leidžia pasirinkti šiuo metu reikalingus funkcionalumus ir vėliau pridėti dar daugiau – visa tai pritaikyta Jūsų pramonei ir poreikiams. Sukurkite savo vertės grandines arba pridėkite naujas funkcijas, kad greičiau išplėstumėte savo sprendimą ir patenkintumėte nuolat kintančius poreikius.

Sumažinkite techninį kompleksiškumą ir skatinkite skaitmeninę transformaciją

IFS Cloud yra paprasta naudoti ir plėsti, todėl galite sutelkti dėmesį į tai, kas svarbu. Gaukite kartu veikiančius funkcinius sprendimus, nepriekaištingą naudotojų patirtį ir inovacijas jau nuo pat pirmos dienos. Suteikite komandoms daugiau galimybių, naudodami sprendimus, sukurtus Jūsų pramonei.

Kodėl verta rinktis IFS Cloud?

Konkrečiai Jūsų verslui pritaikyta pramonės šaka

IFS Cloud apima dešimtmečius kauptą pagrindinių pramonės šakų patirtį, kad suteiktų geriausius savo srities pajėgumus viename sprendime.

Į konkrečią pramonės šaką orientuoti Lobiai (Lobby): prieiga prie konfigūruojamų prietaisų skydelių, kuriuose iš karto matoma informacija, susijusi su Jūsų konkrečia pramonės šaka. Vizualizuokite duomenis ir stebėkite svarbiausius rodiklius bei veiksmus arba gilinkitės į detales.

Paruoštos inovacijos

Nuotolinė pagalba: naudokite įterptus vaizdo skambučius, kad galėtumėte teikti nuotolinę pagalbą aptarnavimo, techninės priežiūros ir kitose srityse.

Mašininis mokymasis: naudokite integruotą mašininį mokymąsi, kad nuspėtumėte paklausą, įvertintumėte pardavimo galimybes ir kt. Tai apima unikalias galimybes automatiškai optimizuoti mašininio mokymosi modelius pagal Jūsų konkrečius duomenis.

Procesų automatizavimas: gaukite integruotą procesų automatizavimo variklį, kuris leidžia automatizuoti veiklą versle, kad supaprastintumėte procesus ir pagerintumėte savo žmonių patirtį.

Pažangus optimizavimas: naudokite pirmaujančius optimizavimo algoritmus, valdomus dirbtinio intelekto, sudėtingoms planavimo problemoms spręsti dideliu mastu ir greitai kintančiomis sąlygomis. Į IFS Cloud taip pat įtraukta galimybė pasinaudoti mašininio mokymosi istorinių duomenų pranašumais, pavyzdžiui, prognozuojant kelionių trukmę.

Intuityvi, vientisa patirtis

IFS naudotojo patirtis sukurta taip, kad veiktų sudėtinguose scenarijuose ir didelėse, daug duomenų turinčiose įmonių aplinkose ir padėtų Jums dirbti efektyviau. Ją intuityvu naudoti ir lengva konfigūruoti.

Į žmones orientuotas, prisitaikantis dizainas: nuo vartotojo sąsajos dizaino ir iš to kylančios vartotojo patirties bet kurioje programoje priklauso kaip efektyviai žmonės sąveikauja su technologija, ją naudoja ir priima. IFS Cloud užtikrina nuoseklią sąsają ir naudotojo patirtį, kad galėtumėte lengvai pereiti nuo vienos IFS Cloud dalies prie kitos ir greitai suprasti tarpusavio ryšius. Sistema veikia naršyklėje ir yra reaguojanti, todėl automatiškai prisitaiko prie esamos aplinkos – ar tai būtų didelis stalinis kompiuteris, ar mobilusis telefonas. Nustatykite darbo prioritetus ir derinkite įžvalgas su veiksmais bet kuriame įrenginyje. Naudokite IFS Cloud Windows, Mac, iOS arba Android įrenginių naršyklėse.

Lobiai: pasiekite konfigūruojamus prietaisų skydelius, kuriuose pateikiama kiekvienai rolei svarbiausia informacija, ir kuriuose galima pritaikyti prie individualių ir konkrečios pramonės šakos poreikių.

Prekės ženklo patirtis: perteikite savo prekės ženklo spalvas, logotipą ir vaizdus darbuotojams ar klientams.

Mobiliosios programėlės, kurioms nebūtina prieiga prie interneto: galima naudoti vietines mobiliąsias programėles, tais atvejais, kai gali prireikti dirbti neprisijungus prie interneto.

Microsoft Office priedai: IFS siūlo priedus, pavyzdžiui, Microsoft Outlook skirtą IFS CRM priedą ir Microsoft Excel skirtą IFS Business Reporter priedą.

Prisijunkite ir iš karto plėskite

Sujunkite ir išplėskite savo IFS Cloud sprendimą su platesniu taikomųjų programų spektru, taip pat su įvairiomis platformomis, įrankiais, duomenų šaltiniais ir kt. Jūsų versle ir už jo ribų. IFS Cloud sukurta remiantis standartais pagrįstomis REST API, todėl viską, ką galite atlikti IFS Cloud, galite atlikti ir naudodamiesi mūsų atviromis API.

Šiuolaikiškas ir saugus sprendimas

IFS Cloud du kartus išleidžiamos naujos funkcijos suteikia greitą prieigą prie naujausių galimybių ir patobulinimų, sumažina poveikį Jūsų verslui ir padeda neatsilikti nuo besikeičiančios IT aplinkos. Kas mėnesį atliekami paslaugų atnaujinimai užtikrina, kad Jūsų programinė įranka išliktų patikimą ir saugi kiekviename žingsnyje. IFS Cloud leidžia Jums kontroliuoti savo sprendimą.