Monrealyje, rugpjūčio 12, 2021

CGI (TSX: GIB.A) (NYSE: GIB) pasirašė su gyvybės mokslų įmone Nexelis sutartį dėl valdomųjų IT paslaugų. Pagal šią sutartį CGI pritaikys geriausias pasaulines praktikas modernizuodama Nexelis IT ūkį ir pagreitindama jos verslo transformaciją. 

Pirma, CGI sėkmingai paleido Nexelis saugumo valdomųjų paslaugų platformą, o dabar paruošė 3 metų trukmės IT strategiją, skirtą padėti Nexelis verslo augimui. Pagal šią įmonės transformacijos strategiją CGI suteiks Nexelis pilną IT valdomųjų paslaugų ir susijusių taikomųjų programų portfelį. Pirma, Nexelis siekia atnaujinti pasauliniu lygmeniu šias sistemas: Infrastructure Managed Services (IMS) ir Laboratory Information Management System (LIMS).

„Mes tikime, kad mūsų veiklos srityje sėkmė priklauso nuo mokslo disciplinos, darbuotojų lankstumo ir partnerystės su klientais,“– sako Benoit Bouche, Nexelis CEO. „CGI pasiūlytos aukštos kokybės IT valdomosios paslaugos padės mums daugiau laiko skirti mokslui – šią sritį mes geriausiai išmanome. Taip pat mūsų IT ūkio modernizavimas, verslo ir IT darbo sekų skaitmenizavimas suteiks mums konkurencinį pranašumą rinkoje.“

„Džiaugiamės, kad Nexelis mus pasirinko savo partnere ir vertiname jos pasitikėjimą mūsų kompetenciją. Įgyvendinama sutartyje numatytus darbus CGI pritaikys tiek gyvybės mokslų srityje, tiek kituose verslo sektoriuose sukauptą saugumo ir pagrindinių verslo procesų valdymo patirtį,“– sako Guy Vigeant, CGI veiklos Kanadoje prezidentas. „Nekantraujame padėti Nexelis sukurti saugesnę IT infrastruktūrą ir reikalingų taikomųjų programų portfelį –  tai padės įmonei pagerinti jos verslo judrumą, veiklos efektyvumą, užtikrins verslo augimą.“

Apie CGI

1976 m. įkurta „CGI“ grupė yra viena iš didžiausių nepriklausomų informacinių technologijų ir verslo procesų paslaugų įmonių pasaulyje. Remdamiesi įžvalgomis ir sėkminga patirtimi mūsų 77 000 konsultantų ir profesionalų visame pasaulyje teikia visapusiškas paslaugas nuo strateginių IT ir verslo konsultacijų iki sistemų integravimo, valdomųjų IT ir verslo procesų paslaugų bei intelektinės nuosavybės sprendimų. Pasitelkdama pasaulinių kompetencijų tinklą CGI dirba klientų veiklos vietose ir padeda jiems skaitmeniškai transformuoti savo organizacijas bei didinti investicijų grąžą. Įmonių grupės 2020 metinės pajamos viršija 12,16 mlrd. Kanados dolerių, CGI akcijomis yra prekiaujama Toronto TSX (GIB.A) ir Niujorko NYSE (GIB) akcijų biržose. Daugiau informacijos cgi.com.

Apie Nexelis
Turinti ilgalaikę patirtį imunologijos srityje įmonė veikia Šiaurės Amerikoje ir Europoje ir teikia didelį paslaugų spektrą farmacijos sektoriaus įmonėms nuo pradinių tyrimų etapo iki vėlesnio klinikinių tyrimų etapo. Nexelis yra viena iš lyderių pažangių laboratorinių tyrimų dėl infekcinių ligų, medžiagų apykaitos ligų ir onkologinių ligų srityje. Įmonės mokslininkų komanda dirbdama su pažangiausiomis technologijų platformomis vysto, atrenka, tvirtina, atlieka įvairius tyrimus, kurie jau padėjo FDA sukurti 100 naujų molekulinių junginių, įskaitant populiarias vakcinas ir biologinius vaistus, antivirusinius vaistus, imunoterapijos, genų ir ląstelių terapijos produktus.

Šaltinis CGI Inc.

Daugiau informacijos:

Investuotojams

Žiniasklaidai
Emilie Proulx
Atstovė žiniasklaidai ir viešųjų ryšių vadovė
emilie.proulx@cgi.com
+1 514-206-2851