Vážení zákazníci,

letos si připomínáme 45. výročí založení společnosti CGI. S ohledem na tento důležitý milník bychom vám chtěli poděkovat za vaši důvěru a za to, že nám umožňujete podporovat vaši společnost a vaše podnikání v oblasti IT.

Naše firemní kultura je založena na blízkém vztahu s klienty. Podnikáme na vašich trzích tak, abychom poskytovali co nejlepší a důvěryhodné poradenství a společně pracujeme ve prospěch našich sdílených komunit.

Na oslavu tohoto milníku zahajujeme výroční kampaň #CGIforGood. V nadcházejícím roce vám představíme 45 projektů, které mají pozitivní dopad na naše komunity. Jedná se o novinky z našich společných aktivit v místech, která nazýváme naším domovem.

Být starostlivou a pečující firmou bylo vždy jednou z našich hlavních hodnot a tato kampaň odráží náš závazek spolupracovat s vámi tak, abychom přispěli k rozvoji inkluzivního, kolaborativního a udržitelného světa. Více se dozvíte na naší stránce CGI for Good.

Jménem našich 77 000 konzultantů a odborníků vám ještě jednou děkujeme za příležitost vás podporovat. Těšíme se , že i nadále vám budeme moci představovat výsledky našich průzkumů trhu, na základě kterých můžete jednat tak, abyste v příštích letech dosáhli smysluplných a udržitelných výsledků.

S přátelským pozdravem

George D. Schindler
President & Chief Executive Officer

Julie Godin
Co-Chair of the Board & Executive Vice-President,
Strategic Planning and Corporate Development

 

Zpět na stránku: Naše společenská odpovědnost