Grow with us

Výzvy a nové zážitky!

V CGI podporujeme talent a chuť učit se novým věcem. U nás budeš mít prostor pro kreativitu a profesní růst.

Od stážisty po manažera – přidej se k nám a staň se jedním z těch, kdo u nás dokáží velké věci!

Proč zrovna CGI?

Jako jedna z předních globálních IT a konzultačních firem nabízíme služby po celém světě v různých odvětvích. Vyvíjíme a poskytujeme různá technologická řešení. Jsme tu, aby si každý našel, co ho baví, a rozvíjel svoji kariéru podle svých zájmů a cílů pod vedením zkušených mentorů.

O nás

CGI patří od svého založení v roce 1976 mezi nejlepší poradenské společnosti v oblasti IT a podnikání. Naši specialisté poskytují komplexní, udržitelné IT a obchodní poradenské služby, jejichž pomocí mohou klienti digitálně transformovat organizace a urychlovat obchodní výsledky. CGI CSEE (Czech Republic, Slovakia & Eastern Europe) působí v regionu od roku 1993 a zaměstnává přes 1000 IT specialistů. Zabývá se především systémovými integracemi pro oblast telekomunikací, energetiky, finančních služeb, kosmických technologií a veřejné správy.

Více

Zaměstnáme Tě, abys mohl/a studovat na plný úvazek

Pracovní smlouva od prvního dne. Možnost vedení bakalářské a diplomové práce. Práce na reálných projektech. Flexibilní pracovní doba s ohledem na zkouškové období.

Pomůžeme Ti nastartovat kariéru
Pracovní smlouva od prvního dne. Práce na reálných projektech. Pravidelné programátorské a testovací bootcampy. Vzdělávací a buddy programy.
Benefity
NĚKTERÉ Z BENEFITŮ, KTERÉ VÁM NABÍZÍME:

  • Růst a rozvoj: Nabízíme širokou škálu vzdělávacích programů – od odborných kurzů přes školení měkkých dovedností až po jazykovou výuku.
  • Spolumajitelem od prvního dne: U nás můžete investovat do akcií CGI, a my vaši investici zdvojnásobíme až do určité výše. Protože když rosteme společně, vyhráváme všichni.
  • Podíl na úspěchu firmy: Při splnění firemních cílů rozdělujeme část zisků mezi zaměstnance formou atraktivního ročního bonusu.
  • Volný čas podle vašich představ: Přispíváme na volnočasové aktivity (cafeterie), abyste si mohli užít své záliby naplno.
  • Sportujeme s vášní: CGI týmy se účastní významných sportovních akcí – běžeckých, cyklistických i lyžařských závodů. Zajišťujeme vám volný vstup a veškerou podporu, abyste mohli podat maximální výkon.
  • Aktivní životní styl: Pro ty, kteří chtějí sportovat pravidelně, nabízíme zapojení do programu Multisport.
  • Podporujeme flexibilní pracovní dobu.

Programy pro studenty/absolventy:

Naši leadeři Tě od prvního dne berou jako parťáky týmu.

V CGI se již několik let věnujeme podpoře talentů, ať už jsi student, čerstvý absolvent či mladý profesionál. Společně inspirujeme a vzděláváme budoucí generaci IT odborníků, prostřednictvím kurzů, mentoringu, nebo spolupráce na různých projektech.

Úzce spolupracujeme s technickými vysokými školami:

  • Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy v Praze (MATFYZ), Fakulta elektrotechnická – České vysoké učení technické (FEL ČVUT).

Inspirujeme a vzděláváme budoucí odbornice v IT odvětví:

Určeno pro:

studenty, absolventy technické vysoké školy a talentované juniory.

Požadavky:

plynulá znalost češtiny/slovenštiny, pokročilá znalost angličtiny slovem i písmem a další jazyk výhodou.

Nabízíme:

  •      pracovní smlouvu od prvního dne,
  •         odbornou podporu zkušených kolegů po celou dobu programu,
  •         práce na reálných projektech našich klientů,
  •        čerpání firemních benefitů jako kmenových zaměstnanec.
  • Java Bootcamp:
    12 týdenní kurz Java SE, Java EE, ANGULAR, SPRING – v praxi
  • DeVops Camp:
    16 týdenní kurz, zaměřený na znalosti kontejnerizace a automatizace buildu aplikací.
  • Salesforce bootcamp:
    12 týdenní kurz Salesforce a jeho programovací jazyk Apex.
  • Code like a Girl:
    4denní letní stáž, pod záštitou Vodafone, ve spolupráci s Vodafone Czech Republic a.s. Pro studentky 13-19 let. Programování, zakládaní webových stránek, tvorba vlastních projektů a jejich prezentace.

"Chceš k nám?

Zaujali jsme tě? Tak neváhej a koukni na seznam otevřených pozic nebo nám pošli svoje CV. Následně tě bude kontaktovat náš recruitment tým. Pokud splňuješ základní požadavky, rádi se s tebou potkáme osobně a blíže si popovídáme o tvých znalostech, dosavadních zkušenostech a o tom, co tě do budoucna profesně zajímá.
Dej nám o sobě vědět – budeme se těšit!

Aktuálně otevřené pozice v CGI

Přidejte se k nám